„Cadoul de Crăciun”, filmul romanesc de OSKAR, la TVR 1, pe 23 decembrie



XXX ani de la Revolutia Romana din decembrie 1989

joi, 23 aprilie 2015

British Documentary: Condamnarea la moarte: povestea lui Salman (2012)

Salman Rushdie dezvăluie, de date pentru Prima, Adevărul Celor 10 de Ingrijire ANI ascuns Intr-ONU Stat circa urmare a condamnării la moarte proclamate de ayatolahul Khomeini iranian. Documentarul coincid cu publicarea ultimului volum al scriitorului, "Joseph Anton: Memorii" , prezentând o serie de interviuri realizate de Alan Yentob, cu Salman Rushdie însuși ȘI ofițerii însărcinați cu Protecția sa, cu Membrii familiei lui Rushdie si prietenii sai apropiați.
" Memoriile lui Salman Rushdie, Joseph Anton - transmisie Nostru ar coincid cu publicarea O poveste de km sa parut Esențial pentru Povestea pe Ingrijire sunt VRUT SA film DE LA tori -. de pisică de Salman au experimentat ne deceniu de trai sub o condamnare la moarte, Si orgasm el o devenit persoana de Ingrijire o versiune ajuns acest Situație o Fost acest: cand Salman - Născut în India, Dar dezrădăcinate devreme ȘI Trimis la scoala publica DIN Anglia - un mers LA Kings College, Cambridge, pentru o citi istorie, el. o optat Să ia o hârtie pe Islamul timpuriu "... Grierson nominali Jill Nicholls pe "Imaginați-VA: fatwa - Povestea lui Salman"  25 octombrie 2013

Vezi DOCUMENTARUL aici
Fatwa - Povestea lui Salman  (BBC) Este nominalizat pentru Cel mai bun documentar la Arte  Grierson din Marea Britanie Premiile Documentray 2013  Producator / Director Jill Nicholls.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu