„Cadoul de Crăciun”, filmul romanesc de OSKAR, la TVR 1, pe 23 decembrie



XXX ani de la Revolutia Romana din decembrie 1989

luni, 13 mai 2019

Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver” 2019

Ajuns la cea de-a XXVII-a ediţie, festivalul reprezintă un eveniment cu tradiţie în teatrul românesc şi reuneşte spectacole şi evenimente dedicate atât copiilor, cât şi tinerilor şi adulţilor.
Iubitorii de teatru de toate vârstele se vor putea bucura de spectacole diversificate: reprezentaţii 3D, teatru-dans, spectacole-concert, balet, comedii sau producţii pentru copii de 0-3 ani. În cele şase zile de festival, vor veni, la Galaţi, trupe de teatru de animaţie din România, dar şi din Vietnam, Italia, Portugalia, Israel, Turcia şi Bulgaria.
În plus, ca şi în anii anteriori, Grădina Publică va deveni tărâmul fermecat al copiilor, începând cu ora 18.00. Aici se vor bucura de o adevărată atmosferă de poveste: spectacole de magie, poveşti cu zâne, cabaret pe sfori, păpuşi gigant, dragon uriaş, înger pe picioroange, statui vivante, dar şi numeroase ateliere de construcţie păpuşi din materiale reciclate, lupte cu spada, teatru de umbre şi animaţie interactivă pentru copii vor trezi veselia celor mici.
Manifestarea este organizată de Teatrul de Păpuşi „Gulliver”, cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Galaţi.
* * * * * 
PROGRAMUL de LUNI, 13 MAI 2019
 (amănunte în pagina dedicată)
cuprinde 5 (cinci) spectacole susţinute în Sala Mare a Teatrului Dramatic Fani Tardini dar şi activităţi outdoor, în Grădina Publică, de la ora 18.00
  • "Peter Pan", în interpretarea artiştilor gălăţeni, deschide Festivalul de la ora 10.00, urmat de trupa Teatrului de Păpuși din Turcia, Sevinçer Kukla Tiyatrosu, cu spectacolul "Insomniacul" 
  • Celalte trei reprezentaţii din prima zi sunt date de actorii teatrelor româneşti de gen: Teatrul Imaginario Ploiești(spectacolul pentru copii - POVESTE DE ADORMIT ÎNTRE GRADUL IV ȘI 3D (sau EXTRATERESTRUL CARE ÎȘI DOREA CA AMINTIRE O PIJAMA)), Teatrul Ion Creanga București (spectacol pentru bebeluşi de 1-3 ani, "ÎmpreLună"), Linotip - Centru Independent Coregrafic București(spectacolul de teatru dans "Basma Curată")

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu